AgriWatch

Topdanmark vil være større på landbrug

Det er ambitionen at få endnu flere kunder fra landbruget til Topdanmark. Virksomheden har fået ny direktør til området for landbrug og erhverv, og hun mærker en organisation, som brænder for dansk landbrug.

Monica Diaz startede som direktør for Landbrug & Erhverv i Topdanmark 1. november. Foto: Topdanmark | Foto: Topdanmark / PR

Opgaven er klar for Monica Diaz, der 1. november satte sig i direktørstolen som øverste chef for området Landbrug & Erhverv i Topdanmark, hvor hun kom til med en fortid hos Codan og Deloitte.

Her skal hun sikre, at Topdanmarks markedsandel inden for landbrug vokser i de kommende år. Det er til trods for, at forsikringsselskabet allerede nu har cirka halvdelen af danske landbrug som kunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch