AgriWatch

Producent af gylleudstyr stolt trods nedgang i overskuddet

For tre år siden begyndte virksomheden Gøma at producere sine egne gyllevogne. Det har krævet investeringer i millionstørrelsen, hvilket har sat sit præg på de seneste regnskaber. Direktøren i firmaet er dog tilfreds med, at der fortsat er sorte tal på bundlinjen.

Foto: PR-foto Gøma

Gøma, der producerer og leverer gylleudstyr, har i det seneste regnskab oplevet et fald på overskuddet fra 2,3 mio. kr. til omkring 0,7 mio. kr. Virksomhedens direktør er dog tilfreds med, at firmaet trods nedgangen alligevel har sorte tal på bundlinjen.

"Vi har igennem denne turnaround haft et mål om, at vi skulle komme igennem de første tre år med sorte tal på bundlinjen, hvilket også er lykkedes, og det er vi enormt stolte over," skriver adm. direktør og medejer af Gøma, Niels Ole Christensen, i en mail til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch