AgriWatch

Scantruck får nye forhandlere til minilæssemaskiner

Med tilførelsen af tre nye forhandlere styrker Scantruck danmarkskortet over forhandlere.

Foto: Scantruck / PR

Både Lolland-Falster, Fyn og Jylland får nye forhandlere af Scantrucks import af Manitou-minilæssemaskiner.

Det skriver Scantruck i en meddelelse.

FMR Maskiner i Nykøbing tager sig fremover af salg og service af de mindste Manitou-læssere på Lolland og Falster. KSM Maskinservice i Kissendrup ved Ullerslev mellem Nyborg og Kerteminde er blevet Scantrucks første forhandler på Fyn.  I Farsø i Vesthimmerland har Scantruck indgået en forhandleraftale med Danatek, og det bliver den eneste forhandling, som virksomheden har.

Hos Scantruck tager distriktschef Carsten Frederiksen den store interesse for at forhandle de røde minilæssere som udtryk for, at Manitou er et populært mærke:

"Nogle forhandlere har jo tidligere haft minilæssere af andre mærker, men har ønsket at sælge og servicere Manitou i stedet. Vi kan da også konstatere, at kunderne har taget rigtig fint imod skiftet fra gule Mustang-læssere til røde Manitou-maskiner," forklarer Carsten Frederiksen i meddelelsen.

Med de tre nye har Scantruck nu 13 forhandlere af Manitou-minilæssere rundt om i landet.

Danfoss øjner potentiale i landbrugsstuderende

Scantruck laver ny uddannelse 

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch