AgriWatch

Vilofoss danner to selskaber i Nordamerika

Vitaminselskabet Vilofoss opretter i samarbejde med danskejet virksomhed to salgsselskaber i Nordamerika. På sigt er det på tale også at oprette egen produktion i regionen.

Foto: DLG PR-foto

DLG fortsætter oprustningen af datterselksabet Vilofoss, der producerer vitaminer og mineraler til foder.

Det sker denne gang i Nordamerika, hvor selskabet har oprettet to nye selskaber i samarbejde med det canadiske selskab Protekta. Det oplyser DLG i en pressemeddelelse.

Vilofoss-chef om ny fabrik: Behovet for mere kapacitet stiger år for år

"Vi har været i Nordamerika i en længere periode, men de seneste år har vi øget salget betragteligt. Sammen med det privatejede, canadiske selskab Protekta, har vi oprettet to nye salgsselskaber i Nordamerika med en 50/50 pct. ejerandel for at styrke salget yderligere," siger Anders S. Nielsen, salgschef i Vilofoss, i meddelelsen.

Han fortæller videre, at hvis salgsfremgangen fortsætter som nu, vil Vilofoss overveje på sig at oprette egen produktion i Nordamerika.

Det canadiske selskab Protekta har dansk ledelse i form af Morten Jakobsen, som er stifter og adm. direktør, og sønnen Lasse Jakobsen, som er udviklingschef. De er begge med i den nye fælles bestyrelse.

Fra venstre: Anders S. Nielsen, salgschef Vilofoss, Morten Jakobsen adm. direktør og ejer Protekta, Lasse Jakobsen udviklingschef Protekta, Klaus Andersen, international salgsdirektør, Vilofoss. | Foto: DLG PR-foto
Fra venstre: Anders S. Nielsen, salgschef Vilofoss, Morten Jakobsen adm. direktør og ejer Protekta, Lasse Jakobsen udviklingschef Protekta, Klaus Andersen, international salgsdirektør, Vilofoss. | Foto: DLG PR-foto
 

Udmeldingen kommer kort tid efter, at Vilofoss har afsløret planer om at opføre en ny fabrik i Danmark for et trecifret millionbeløb.

DLG investerer trecifret millionbeløb i vitaminfabrik i Danmark

Vilofoss-opkøb skal åbne døre til nye markeder

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch