AgriWatch

Hollandsk kødkoncern lukker nyt slagteri og erstatter det med plantebaseret produktion

Slagterikoncernen Vion har store ambitioner om at komme med på den plantebaserede bølge, og derfor har man lukket et nybygget slagteri ned, som i fremtiden i stedet skal producere alternativer til kerneprodukterne.

Foto: PR / Vion

Kort tid efter Vion lancerede sit nye proteinbrand Me-At på Anuga-messen i Køln har slagterikoncernen sendt endnu en markant nyhed i rotation.

Ifølge Global Meat News lukker koncernen et kreaturslagteri, der blev åbnet i byen Leeuwarden i 2017, for så at omdanne det til en produktionsfacilitet, hvor man i fremtiden skal lave plantebaserede produkter.

Udover vækst i salget af plantebaserede alternativer til kød i hjemmemarkederne Holland og Tyskland regner Vion-ledelsen også med, at man med en dedikeret produktion kan få del i markedets vækst i lande som Frankrig, Italien og Storbritannien.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch