AgriWatch

Food tech-firma om laveste overskud i over 10 år: "Det er for dårligt"

Et food tech-firma i Køge oplever tilbagegang på bundlinjen efter flere år med stabile indtægter. Selv om nedgangen i overskuddet på flere millioner er resultat af en produktionsomstilling, så er det ikke godt nok, mener virksomhedens topchef.

Frank Müller, adm. direktør i Fomaco, kigger gennem en af virksomhedens producerede tromler, der bruges til at marinere kød. | Foto: Peter Høyer - Watch Medier

"Det er for dårligt."

Sådan siger food tech-firmaet Fomacos topchef, Frank Müller, om, at der i 2019 forventes et overskud på omkring 3 mio. kr. For selv om virksomheden tjener penge, så er overskuddet det laveste, virksomheden har haft i mere end 10 år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch