AgriWatch

Skov køber ventilationsvirksomhed inden for kvæg

Skov A/S, der producerer udstyr til animalsk produktion, har haft checkhæftet fremme.

Skov A/S har mere end 11.000 kvadratmeter under tag på domicilet i Glyngøre | Foto: PR-foto Skov A/S

Den danske producent af ventilations- og managementsystemer har netop skrevet under på en købsaftale på den anden side af Atlanten.

Med effekt fra 1. oktober overtager selskabet for en uoplyst pris 80 pct. af den canadiske virksomhed Secco International Inc., der producerer ventilationssystemer til kvæg. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har i længere tid været på udkig efter en virksomhed, der kan supplere vores nuværende forretning, så vi også kan levere klimaløsninger til kvægstalde," siger adm. direktør i Skov A/S, Jørgen Yde Jensen, i meddelelsen.

Secco har 45 medarbejdere og omsatte i seneste regnskabsår 2018/19 for ca. 64 mio. kr. og har et netværk af forhandlere i primært Nordamerika, Europa, Rusland og Japan.

Den canadiske virksomhed fortsætter som en selvstændig virksomhed med eget brand og egne salgskanaler, mens de produkt- og markedsmæssige dele af forretningerne skal smeltes sammen.

Skov vil ifølge egen vurdering kunne tilføre en ny styringsteknologi til Secco, der vil give kvæg- og mælkeproducenter et endnu bedre klima og produktivitet i staldene.

Virksomheden er etableret i år 2000 og har hovedsæde i Saint-Hyacinthe, tæt på Montréal i staten Quebec, Canada.

Skov-direktør: Stort potentiale i ventilationsopkøb

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch