AgriWatch

Topchef for gødningsspredere: Briterne vil stadig have brug for os

En satsning på nye markeder kan blive nødvendig for den danske producent af gødningsudstyr, Bogballe. Et af selskabets største marked er nemlig det brexitramte Storbritannien.

Foto: Carsten Andreasen/Ritzau Scanpix

Det kan være svært for en direktør i en dansk industrivirksomhed at forberede sig på brexit, når ikke en gang briterne selv ved, hvad de vil.

Derfor følges brexit-udviklingen tæt lidt uden for Horsens i den lille by Uldum hos Bogballe A/S, der er en global spiller, når det kommer til at sælge og producere gødningsspredere. Netop Storbritannien er et af de største markeder for Bogballes gødningsspredere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch