Ny ejer af andeslagteri har ambitioner om at løfte produktionen markant

Der bør slagtes langt flere ænder på andeslagteriet i Struer og i Danmark, end der bliver i dag. Det mener den nye ejer af Dansk Andeudviklings slagteri, som også har ambitioner om at gøre en god forretning ud af en økologisk produktion, som i dag køres til Tyskland.
Foto: Astrid Dalum/Ritzau Scanpix
Foto: Astrid Dalum/Ritzau Scanpix
AF JØRGEN RUDBECK

Alt imens 68-årige Martin Daasbjerg efter mange års engagement i den danske produktion af spiseænder skruer ned for arbejdstimerne, er de nye ejere fra Dan Duck klar til at skrue op.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også