AgriWatch

Ny ejer af andeslagteri har ambitioner om at løfte produktionen markant

Der bør slagtes langt flere ænder på andeslagteriet i Struer og i Danmark, end der bliver i dag. Det mener den nye ejer af Dansk Andeudviklings slagteri, som også har ambitioner om at gøre en god forretning ud af en økologisk produktion, som i dag køres til Tyskland.

Foto: Astrid Dalum/Ritzau Scanpix

Alt imens 68-årige Martin Daasbjerg efter mange års engagement i den danske produktion af spiseænder skruer ned for arbejdstimerne, er de nye ejere fra Dan Duck klar til at skrue op.

Det fortæller Hardy Eskildsen, der er direktør i det nystiftede Viborg-selskab, som netop har købt og vil drive Dansk Andeudviklings slagteri på havnen i Struer videre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch