AgriWatch

Ny ejer af andeslagteri har ambitioner om at løfte produktionen markant

Der bør slagtes langt flere ænder på andeslagteriet i Struer og i Danmark, end der bliver i dag. Det mener den nye ejer af Dansk Andeudviklings slagteri, som også har ambitioner om at gøre en god forretning ud af en økologisk produktion, som i dag køres til Tyskland.

Foto: Astrid Dalum/Ritzau Scanpix

Alt imens 68-årige Martin Daasbjerg efter mange års engagement i den danske produktion af spiseænder skruer ned for arbejdstimerne, er de nye ejere fra Dan Duck klar til at skrue op.

Det fortæller Hardy Eskildsen, der er direktør i det nystiftede Viborg-selskab, som netop har købt og vil drive Dansk Andeudviklings slagteri på havnen i Struer videre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch