AgriWatch

Beyond Meat rundede 100 millioner dollar i underskud i tredje kvartal

Amerikanske producent af alternativer til kød er præget af høj inflation, der sætter sig på salgstallene.

Foto: SHANNON STAPLETON/Reuters / X90052

Det amerikanske selskab Beyond Meat, kom ud af tredje kvartal med et større underskud end ventet.

Selskabet, der producerer plantebaserede alternativer til kød, kunne efter børslukketid i USA onsdag aften fremvise et negativt justeret driftsresultat på 73,8 mio. dollar.

I samme kvartal året før var driftsunderskuddet på 36,8 mio. dollar, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet et minus på 58,1 mio. dollar.

I tredje kvartal faldt omsætningen 22 pct. fra samme kvartal året før til 82,5 mio. dollar, hvilket var tæt på det niveau, som analytikerne også havde regnet med.

På bundlinjen stod der et minus på 101,7 mio. dollar for tredje kvartal.

Selskabet har været hårdt ramt af den høje inflation, da forbrugerne søger billigere alternativer, mens selskabets omkostninger samtidig stiger.

Det udløste i oktober en nedjustering af forventningerne til 2022 og en fyringsrunde hos selskabet.

”Som vi informerede om i sidste måned, vil Beyond Meat med fuld kraft vende forretningen til en vækstmodel, med fokus på positive pengestrømme og drift inden andet halvår 2023.”

”Denne overgang er designet til at styrke vores forretning på kort sigt, da rekordinflationen fortsat udgør en udfordring for vores brand og kategori, og positionerer Beyond Meat til holde ved og gå videre mod vores langsigtede mål om at være en stor proteinleverandør inden for den 1400 mia. dollar store kødindustri,” siger adm. direktør Ethan Brown i regnskabet.

Aktien i Beyond Meat faldt i eftermarkedet onsdag med 0,6 pct. I ordinær handel onsdag faldt aktien 9,2 pct. til 11,82 dollar.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch