AgriWatch

Farmdroid runder milepæl i antal solgte robotter

Efter to år har robotproducenten Farmdroid rundet salg nummer 250.

Foto: PR

I to år har Farmdroids markrobot nu været tilgængeligt på markedet, og salget har nu rundet en milepæl for selskabet.

Således har selskabet rundet 250 salg af sin robot, skriver Farmdroid i en pressemeddelelse.

Farmdroids adm. direktør René Jannick Jørgensen siger samtidig, at interessen kun er vokset i løbet af 2022.

”Jeg er utrolig glad og stolt over vores dedikerede team og den indsats de har ydet for at opnå denne imponerende og vigtige milepæl, kun to år efter vi leverede den første FarmDroid FD20 robot” fortæller René Jannick Jørgensen.

Salget tegner sig også til at stigere yderligere i løbet af året. Som AgriWatch tidligere har beskrevet, landede selskabet en aftale med den tyske milliardkoncern Agravis og britiske Opico, som skal forhandle robotterne.

Siden oktober 2021 har Farmdroid lukket aftaler i Storbritannien, Italien, Spanien og Polen. Næste stop i Farmdroid netværksudvidelse bliver på den anden side af Atlanten, har René Jannick Jørgensen tidligere fortalt.

Farmdroid blev stiftet i 2018 og solgte og leverede sine første robotter i 2019. Ejerkredsen omfatter de to stiftere Jens og Kristian Warming, der ejer aktiemajoriteten, direktør René Jannick Jørgensen og investoren Esben Østergaard.

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch