AgriWatch

Nutramin-ejer og foodtechfirma får tocifret millionbeløb til udvikling af stamcellekød

Teknologien er der, men det er fortsat for dyrt at producere stamcellekød i en skala, hvor forbrugerne for alvor kan være med. Det skal et samarbejde mellem et globalt foderselskab og foodtechfirma i kombination med en pengebevilling nu lave om på.

Fulco van Lede, adm. direktør i Nutreco, der ejer danske Nutramin. | Foto: Nutreco/Pressefoto

Stamcellekød er blevet det nye sort, når snakken går på klima og dyrevelfærd, men selvom teknologien efterhånden er på plads, er det er fortsat en dyr fornøjelse af producere i store nok mængder.

Men i fremtiden skal det være det være en rentabel forretning at levere det "laboratoriedyrkede" kød til verdens supermarkeder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch