AgriWatch

Hackerangreb vækker opsigt: Andelsselskaber skruer op for sikkerheden

For få uger siden blev slagterikoncernen JBS og olieraffinaderiet Colonial Pipeline i USA ramt af hackerangreb med massive konsekvenser til følge. I Danmark har DLG og Danish Agro rustet op og ser med stor alvor på risikoen for lignende angreb.

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Hackerangrebene mod den brasilianske slagterikoncern JBS og det amerikanske olieraffinaderi Colonial Pipeline har de seneste uger belyst risici forbundet med, at samfundsvigtige virksomheder bliver lagt ned af ondsindede hackere på jagt efter løsepenge.

Hændelserne, som bl.a. betød, at olie- og kødpriserne steg massivt i dele af USA, har sendt spørgsmålet om it-kriminalitet højere op på dagsordenen internationalt, men også vakt opsigt i Danmark, hvor flere fødevarevirksomheder ser med alvor på risikoen for angreb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Topdanmark: Ekstremt vejr øger efterspørgsel på forsikringer

Vejrfænomener har i år ramt globalt og sat øget fokus på klimaforandringernes betydning - ikke mindst for landbruget. Herhjemme forventer det største forsikringsselskab inden for landbrug, at efterspørgslen på afgrødeforsikringer vil stige omkring 20 pct. årligt.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch