AgriWatch

Cbrain lander aftale med landbrugsministerium

Softwarevirksomheden skal levere en digital platform til det nye Ministerium for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Tidligere på året landede selskabet en ordre for det amerikanske landbrugsministerium.

Foto: Cbrain/PR

Cbrain indgår aftale med det nye Ministerium for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri om leverance af F2 som digital platform til brug for ministeriets departement.

Det skriver Cbrain i en meddelelse fredag morgen.

Aftalen betyder ifølge Cbrain, at 15 ud af de 19 danske ministerier nu anvender cBrain’s F2 standardsoftware til understøttelse af arbejdet i departementet, herunder digital ministerbetjening.

Crain skriver, at aftalen er vigtig for Cbrains eksport.

"United Nations har siden 2016 kåret Danmark som verdens førende nation inden for E-government. Når Cbrain samtidig står som leverandør til 4/5 af alle danske ministerier, giver det Cbrain en markant international referenceposition," skriver Cbrain.

Cbrain-aktien stiger med 5 pct. til 240 kr.

I november 2019 kunne Cbrain oplyse, at selskabet havde indgået aftale med en af myndighederne i den amerikanske centraladministration.

I august 2020 kunne Cbrain oplyse i en meddelelse til fondsbørsen mandag, at leverancen er afsluttet og godkendt af U.S. Department of Agriculture (USDA), der er det amerikanske landbrugsministerium.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch