Foss vil lukrere på digitalt eksportfremstød i Colombia

Dansk Industri må nøjes med digitale eksportfremstød under coronakrisen. Det drager food-tech virksomheden Foss fordel af, når det handler om at komme ind på colombianske marked.
Foto: Foss/PR
Foto: Foss/PR

En voksende import inden for blandt andet landbrugs- og fødevareindustrien er et af kendetegnene for Colombia, hvor særligt svineproduktionen er i vækst.

Det kommer nu food-tech virksomheden Foss til gode. Selskabet producerer analyseudstyr til fødevareindustrien og vil gerne øge sin eksport til landet. Derfor deltager virksomheden sammen med Dansk Industri, når der i oktober måned er planlagt dansk eksportfremstød i Colombia.

Det digitale eksportfremstød gennemføres i blandt samarbejde mellem Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, den danske ambassade i Colombia og Danmarks Eksportskredit.

Det skriver Dansk Industri.

"Vi har allerede en aftale med en distributør i landet. Men eksportfremstødet kan betyde, at vi kommer i dialog med nogle kundegrupper, vi ellers ikke var kommet i kontakt med. Det åbner nogle nye døre, når vi er en hel gruppe virksomheder, som har det officielle Danmarks opbakning," fortæller Poul Erik Simonsen, som er manager for globale markeder i Foss.

Næsten alle Dansk Industri's eksportfremstød ude i verden vil resten af året blive erstattet af virtuelle udgaver. Det gælder en hel række arrangementer i bl.a. Sydkorea, Italien, Frankrig, Storbritannien, Mexico og Brasilien.

Genstartsteam for fødevaresektor foreslår blockchain-konsortium som værktøj

Foss henter ny underdirektør fra robotvirksomhed

Foss-formand: Høj arveafgift favoriserer kapitalfonde

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også