AgriWatch

Foss vil lukrere på digitalt eksportfremstød i Colombia

Dansk Industri må nøjes med digitale eksportfremstød under coronakrisen. Det drager food-tech virksomheden Foss fordel af, når det handler om at komme ind på colombianske marked.

Foto: Foss/PR

En voksende import inden for blandt andet landbrugs- og fødevareindustrien er et af kendetegnene for Colombia, hvor særligt svineproduktionen er i vækst.

Det kommer nu food-tech virksomheden Foss til gode. Selskabet producerer analyseudstyr til fødevareindustrien og vil gerne øge sin eksport til landet. Derfor deltager virksomheden sammen med Dansk Industri, når der i oktober måned er planlagt dansk eksportfremstød i Colombia.

Det digitale eksportfremstød gennemføres i blandt samarbejde mellem Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, den danske ambassade i Colombia og Danmarks Eksportskredit.

Det skriver Dansk Industri.

"Vi har allerede en aftale med en distributør i landet. Men eksportfremstødet kan betyde, at vi kommer i dialog med nogle kundegrupper, vi ellers ikke var kommet i kontakt med. Det åbner nogle nye døre, når vi er en hel gruppe virksomheder, som har det officielle Danmarks opbakning," fortæller Poul Erik Simonsen, som er manager for globale markeder i Foss.

Næsten alle Dansk Industri's eksportfremstød ude i verden vil resten af året blive erstattet af virtuelle udgaver. Det gælder en hel række arrangementer i bl.a. Sydkorea, Italien, Frankrig, Storbritannien, Mexico og Brasilien.

Genstartsteam for fødevaresektor foreslår blockchain-konsortium som værktøj

Foss henter ny underdirektør fra robotvirksomhed

Foss-formand: Høj arveafgift favoriserer kapitalfonde

 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch