AgriWatch

Niras køber britisk rådgivningsfirma med speciale i føde- og drikkevarebranchen

Ingeniørvirksomheden Niras styrker sit arbejde i føde- og drikkevaresektoren med et opkøb af den britiske rådgivningsvirksomhed Integrated Food Project.

Foto: Colourbox

Med fokus på at blive stærkere i føde- og drikkevarebranchen har Niras sat kløerne i den britiske virksomhed Integrated Food Projects, fremgår det af en pressemeddelelse onsdag morgen.

Udover opkøbet af rådgivningsvirksomheden har Niras også købt firmaets datterselskab SDA Design Consultants, der er et rådgivende civil- og bygningsingeniørselskab. Ifølge meddelelsen vil den øge Niras' designkapacitet i Storbritannien.

"Vi er meget glade for opkøbet, og vi er overbevist om, at vores kunder vil få stor glæde af Niras’ og IFP’s forenede kompetencer. Ekspertiserne i vores selskaber komplementerer hinanden, og vi kan tilbyde vores kunder en komplet pakke med businessrådgivning og avancerede tekniske ingeniørløsninger inden for føde- og drikkevareindustrien," udtaler Thomas B. Olsen, der er direktør i Niras.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie, FødevareWatch)

Arlas brandede produkter spurter frem i udlandet

Biogasprisen skal ned hvis store fødevarekoncerner skal nå regeringens klimamål

Prognose: Svineeksporten vokser med 7 mia. kr. i 2020 

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch