AgriWatch

Vegetarfirma har stort fokus på udvikling af plantebaseret kød

Kvaliteten og smagen skal op, hvis verdens forbrug af hakket kød i fremtiden skal overgå til plantebaserede alternativer, mener Morten Toft Bech, der står bag The Meatless Farm.

Foto: PR/The Meatless Farm

Morten Toft Bech og resten af den plantebaserede producent The Meatless Farm vil spille på flere heste, når det handler om at danne sig et grundlag for fremtidig vækst på markedet for alternativer til kød.

Det skriver FødevareWatch.

Især har virksomheden stort foks på innovation og udvikling af nye produkter i den kun tre år gamle virksomhed med base i Leeds, som ligger knap 300 km. nord for London.I den samlede personalegruppe på omkring 100 personer udgør R&D-afdelingen en stadig større gruppe, og senest har afdelingen fået sin egen chef i form af Peter Hyne.

"Vi vil med markant fokus på R&D gerne bryde det næste niveau. Det skal ske helt nede på ærteniveau ude hos landmanden, hvor vi skal kigge på hele den proces, der ligger forud for ekstruderingen, hvor vi separerer stivelse og protein," siger han til FødevareWatch og tilføjer:

"Vi har i Leeds nu en hel bygning, hvor vi kan udfolde innovationen mere end tidligere og også øge hastigheden i forhold til nye produkter."

Prøv AgriWatchs nyhedsbrev gratis to gange dagligt

Forfattere af udskældt oksekødsrapport: Der var transparens

Landbrugets indtjeningsfest er få kilometer fra et isbjerg

Hver anden dansker mener økologisk produktion er klimavenligt 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch