AgriWatch

Food tech-direktør investerer i udvikling: Tre kerneteknologier skal sikre global førsteplads

FRA GRIS TIL PØLSE: Food tech-virksomheden Frontmatec ligger godt til i den hårde globale konkurrence om at levere de bedste teknologiske løsninger til slagterier. For at holde førerpositionen investerer Frontmatec massivt inden for tre kerneteknologier, siger direktøren.

Henrik Andersen, kommerciel direktør i Frontmatec. | Foto: PR-foto Frontmatec

Slagterierne verden over har et skarpt fokus på automatisering og højere produktivitet, og det stiller store teknologiske krav til producenterne af udstyr og maskiner.

Hos Frontmatec i Kolding, der er verdensførende inden for løsninger til okse- og svineslagterier, bliver der derfor brugt mange kræfter på udvikling, fortæller kommerciel direktør i Frontmatec, Henrik Andersen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch