AgriWatch

Teknologi

Beyond Meat vil rykke ind i nyt hovedkvarter

Verdens nok mest kendte plantebaserede producent rykker i løbet af efteråret ind i et 30.000 kvadratmeter stort nyt hovedkvarter. Det skal accelerere innovationen, siger topchef.

Intenst arbejde med data skal smitte af på Arlas bundlinje

Brugen af dataanalyser kan både optimere driften og fange nye tendenser, inden det kommer frem på salgstallene. Hos Arla, der har et årligt udviklingsbudget inden for IT på over 400 mio. kr., bliver arbejdet med store mængder data et større fokusområde i fremtiden.

Danfoss køber resten af skotsk specialist i nyt hydraulik-sats

Den sønderjyske industrikoncern har købt japanske Mitsubishi Heavy Industries helt ud af udviklings- og ingeniørvirksomheden Artemis Intelligent Power. Opkøbet skriver sig ind en række af større overtagelser på hydraulik-området i de seneste år.

Cbrain lander aftale med landbrugsministerium

Softwarevirksomheden skal levere en digital platform til det nye Ministerium for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Tidligere på året landede selskabet en ordre for det amerikanske landbrugsministerium.

Dansk opfinder vil revolutionere svinestalde med UV-lys

Den danske opfinder og ingeniør Povl Kaas har i laboratorier udviklet en ny UV-lampe til stalde, der kan rumme et stort potentiale. Ifølge Kaas kan opfindelsen revolutionere branchen verden over. Der er dog et 'men'. Opfindelsen virker i petriskåle, men er endnu ikke afprøvet i staldene.

TrialBanner_Desktop_Agriwatch.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch