DLG ansætter direktør til at lede implementering af nyt it-program

Fra 1. september skal Dorte Hestbek Sørensen stå i spidsen for en ny forretningsform, der skal sikre vækst i fremtiden hos DLG.
Foto: Pressefoto /dlg
Foto: Pressefoto /dlg

I sensommeren tiltræder Dorte Hestbek Sørensen som VIce President, Program Lead i DLG.

Fra 1. september skal Dorte Hestbek Sørensen stå i spidsen for udviklingen og implementeringen af en ny forretningsplatform, og have særligt fokus på at styrke den forretningsrettede del, skriver DLG i en pressemeddelelse.

Dorthe Hestbek Sørensen kommer fra en stilling i Energinet som ERP Director, hvor hun har stået i spidsen for et projekt, der har den samme platform, som det DLG nu er ved at implementere. ERP-systemer er et centralt ressourceplanlægningssystem, som DLG har investeret i og arbejdet på at implementere.

Finansdirektør i DLG Christina Nielsen kommer til at arbejde tæt sammen med Dorte Hestbek Sørensen, og ser frem til samarbejdet.

”Dorte har en profil, der passer utroligt godt til de opgaver, vi står overfor i de kommende faser af programmet. Teamet er nået langt, siden vi startede projektet, og nu er vi et sted, hvor vi især skal styrke den forretningsrettede del og have fokus på change management. Derfor har vi valgt at styrke ledelsen med ansættelsen af Dorte, som kan byde ind med sin konkrete erfaring med at lede ERP-projekter fra forretningssiden, mens hun samtidig er en kompetent og erfaren leder, der forstår at få et team til at spille godt sammen,” siger Christina Nielsen. 

Selv ser Dorte Hestbek frem til at bringe hendes erfaringer og viden i spil i det nye job.

”Jeg glæder mig til at bringe den erfaring, jeg har med at køre et stort ERP-program, i spil, fordi det giver mig mulighed for at trække på den læring og viden, jeg har med fra tidligere,” siger hun.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Jord og handler med landbrugsejendomme til en værdi på over 5 mio. kr registreres i listen, når de bliver tinglyst. | Foto: Aleksander Klug

Her er de seneste landbrugshandler

For abonnenter