Danish Crowns fødevareforretning står i stampe

Forædlingsgraden i Danish Crown er under pres og har ikke rykket sig, siden ambitionen om næsten at fordoble fødevareaktiviteterne blev lanceret i februar.
”Selvom vi vinder markedsandele bredt set - i stort set alle kategorier i markedet - kan vi se, at forbruget af pølser, konserves, bacon osv. falder,” siger topchef i Danish Crown, Jais Valeur. | Foto: Joachim Ladefoged
”Selvom vi vinder markedsandele bredt set - i stort set alle kategorier i markedet - kan vi se, at forbruget af pølser, konserves, bacon osv. falder,” siger topchef i Danish Crown, Jais Valeur. | Foto: Joachim Ladefoged

Andelen af kød, der bliver lavet til pølser, bacon og pålæg, såkaldt forædling, er ”nogenlunde uændret.”

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også