AgriWatch

Kommunikationsdirektør i Danish Agro stopper efter ti år

Efter ti år hos grovvaregiganten stopper Danish Agros kommunikationsdirektør, der nu vil se tiden an. En afløser til posten er fundet.

Foto: Danish Agro / PR

Til august bliver der udskiftet i det øverste ledelseslag i grovvarekoncernen Danish Agro.

Således har andelsselskabets kommunikationsdirektør Søren Møgelvang Nielsen valgt at stoppe efter ti år i selskabet. Det skriver han selv på Linkedin.

”Jeg er helt enormt stolt over, at have været en del af Danish Agro. Passionerede kolleger, fuld fokus på værdi for landmanden og en virksomhed, der er mere end tredoblet i størrelse, siden jeg startede. Der er sket helt utroligt meget, siden jeg startede i 2012 som koncernens første kommunikationschef,” skriver Søren Møgelvang Nielsen.

Før Søren Møgelvang Nielsen kom til grovvarekoncernen, havde han arbejdet syv år hos medicinalvirksomheden Novo Nordisk.

Hvad næste skridt skal være for Søren Møgelvang Nielsen, ved han endnu ikke, men der er nu tid til en tænkepause over næste skridt i karrieren.

I et skriftligt svar til AgriWatch udtaler Danish Agros adm. direktør Henning Haahr:

”Søren har været en nøglefigur i den vækst- og forandringsrejse, som Danish Agro har gennemgået de senere år. Han har samtidig været en tæt rådgiver og sparringspartner til undertegnede samt den øvrige topledelse i koncernen. Jeg vil gerne takke Søren for hans store indsats og de aftryk, han har sat på Danish Agro som koncern,” siger Henning Haahr.

Søren Møgelvang Nielsens afløser bliver Thomas Mørch, der kommer fra en stilling som redaktør på nærværende medie AgriWatch. Han starter til august.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch