AgriWatch

Prisfesten fortsætter i oksedivision: Kategorier stiger med op til 1 krone

Priserne til Danish Crown Beefs andelshavere fortsætter op, hvor grillsæsonen står for døren.

Foto: PR

Prisen for andelshavernes okse- og kalvekød fortsætter med at stige og stige.

Det gør sig også gældende for den kommende uge, hvor noteringen stiger med op til 1 kr. pr. kg. kød afhængig af kategorien. Det skriver Danish Crown Beef i sin ugentlige markedsberetning.

Afregningen på kvier, stude og ungtyre over 12 måneder hæves med 1 kr., mens det for kvier og Dansk Kalv-kategorien under 12 måneder er 75 øre.

”De rekordhøje mælkepriser gør, at vi skal være vakse ved havelågen ift. at sikre tilstrækkelig med dyr til den kommende tid. For mens vi kun lige akkurat er trådt ud af konfirmationssæsonen, kigger vi allerede ind i nogle meget travle sommermåneder,” siger Finn Klostermann, adm. direktør i Danish Crown Beef, og fortsætter:

”De to foregående corona-år har betydet, at mange bryllupper, runde fødselsdage og andre store fester er blevet skubbet på grund af restriktionerne – og for en stor dels vedkommende skal de så afvikles nu over de kommende sommermåneder. Det betyder, at catering- og restaurationsbranchen allerede nu er ude og sikre de nødvendige råvarer for at kunne tilfredsstille deres gæster.”

Grundet helligdagene i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag bliver der udsat et mindre antal dyr til næste uge.

Mere fra AgriWatch

L&F i svar til DLG: Det, I beder om, findes ikke

Interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer kan ikke umiddelbart imødekomme DLG’s ønske om et ændret medlemskab. Det, som grovvarekoncernen har ønsket, er ikke på hylderne, lyder det. Dermed skal der træffes et valg inden nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch