AgriWatch

Danish Crown henter direktør hos stor kyllingekoncern

Slagterikoncernen Danish Crown har fundet en ny chef for sine forædlede produkter. Han kommer fra en direktørstilling hos den svenske kyllingekoncern Scandi Standard, der ejer Danpo.

Der skal en ny mand i spidsen for Danish Crowns produktion af forædlede produkter. Per Alan Jensen tiltræder stillingen som chef i afdelingen senest 1. maj i år.

Per Alan Jensen er hentet til posten fra svenskejede Scandi Standard, hvor han i dag har en stilling som vicedirektør, fremgår det af en pressemeddelelse.

Scandi Standard ejer blandt andet danske Danpo, hvor Per Alan Jensen tidligere har været produktionsdirektør i en årrække. Han har desuden sidder i Danish Crown Porks bestyrelse siden 2019.

Per Alan Jensen er oprindelig uddannet mejeritekniker og var fra 1985-1996 ansat i Arla som mejerichef på forskellige mejerier. Derefter var han i tre år ansat i ingrediensvirksomheden Chr. Hansen og senere i to de svenskejede fødevarevirksomheder Krånfågel og senest som nævnt i Danpo.

Per Alan Jensen afløser Dan Kolding, der i efteråret sagde ja til at påtage sig stillingen som SVP Supply Chain Excellence I Danish Crown.

Forsker: Ejerstrukturen hæmmer Danish Crown og Arlas plantesats

Arla og Danish Crown på jagt: Vil levere meget mere mad til restauranter, kantiner og grillbarer 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch