Thise-boss: "Jeg har prøvet at sidde med skylden på mig - det har forandret mig for altid"

Portræt: I snart 30 år har Poul Pedersen stået i spidsen for Thise Mejeri. Gennem tiden har mejeriet udviklet sig til en milliardforretning, men kompromisløsheden er intakt, og direktøren har stadig planer om at fremme dansk økologi i ind- og udland.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

Ved påsketid var Poul Pedersen rådvild.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement