Thise-boss: "Jeg har prøvet at sidde med skylden på mig - det har forandret mig for altid"

Portræt: I snart 30 år har Poul Pedersen stået i spidsen for Thise Mejeri. Gennem tiden har mejeriet udviklet sig til en milliardforretning, men kompromisløsheden er intakt, og direktøren har stadig planer om at fremme dansk økologi i ind- og udland.
Foto: Casper Dalhoff/ERH
Foto: Casper Dalhoff/ERH

Ved påsketid var Poul Pedersen rådvild.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også