Thise-boss: "Jeg har prøvet at sidde med skylden på mig - det har forandret mig for altid"

Portræt: I snart 30 år har Poul Pedersen stået i spidsen for Thise Mejeri. Gennem tiden har mejeriet udviklet sig til en milliardforretning, men kompromisløsheden er intakt, og direktøren har stadig planer om at fremme dansk økologi i ind- og udland.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

Ved påsketid var Poul Pedersen rådvild.

Fire uger efter statsminister Mette Frederiksen lukkede landet ned, var produktionen på Thise Mejeri præget af restriktioner som afstandskrav og skiftende arbejdshold.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement