Grovvareselskab går med salgstanker i østjysk by

DLGs bygninger og en større grund i landsbyen Brædstrup kan i fremtiden skifte hænder. Grovvarekoncernen er i dialog med købere.
Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Gamle bygninger, der står tomme og en større grund er i Brædstrup nær Horsens er i dag ejet af DLG. Men i fremtiden kan grovvarekoncernen være fortid som ejer, da selskabet er i dialog med mulige købere.

Det fortæller Bøje Kjær, der er vicekoncerndirektør i DLG med ansvar for forretningsområdet DLG Supply til Brædstrup Avis.

"Vi har haftnogle forespørgsler på dem. Vi har en hal, vi stadig bruger til korn, og ellers har vi vi nogle andre bygninger og en ret stor grund, som vi ikke bruger til så meget længere. Der har derfor været nogle forespørgsler på, om området kan udvikles til boliger i stedet," siger Bøje Kjær.

I stedet for de gamle bygninger ønsker DLG sig en anden placering til korn, som er mindre bynær, siger direktøren til avisen.

Det er i samme by, at DLG har planer om at udvide Vilofoss-fabrikken. Disse planer har været behandliet politisk i Horsens Kommune.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også