AgriWatch

Markedschef bliver ansvarlig for DLF's europæiske frøavl

Andelsselskabet har fået en ny mand i spidsen for den europæiske frøavl i 2021. Det bliver den tidligere markedschef for DLF's danske marked.

Foto: PR-foto

DLF har fået en ny mand som ansvarlig for andelsselskabets europæiske frøavl.

Det bliver Jørn Lund Kristensen, som nu skal sidde i i den europæiske direktørstol, skriver DLF i en pressemeddelelse. Han kommer fra en stilling som markedschef for DLF's danske marked.

Han afløser Anders Mondrup, som stadig vil være under DLF's faner med både nationale og internationale opgaver.

"Det er et stort ansvar at stå i spidsen for DLFs frøavl, og jeg går til opgaven med en god blanding af ydmyghed og stolthed. Mit hjerte banker for frøavlen og alle dens udfordringer, og vi har et meget stærkt team i DLF, der er dedikeret til opgaven," siger Jørn Lund Kristensen i pressemeddelelsen.

Jørn Lund Kristensen startede sin karriere i DLF tilbage i 1993. I de seneste otte år har han haft ansvaret for salget til landbruget i Danmark.

Før dette har han tilbragt to årtier i avlsafdelingen, hvor han har beskæftiget sig med frøproduktion.

Jørn Lund Kristensen ventes at tiltræde stillingen i starten af 2021, når en afløser til jobbet som markedschef i Danmark er fundet.

DLF omsatte for 7,437 mia. kr. i 2019/20.

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch