AgriWatch

To nye coronasmittede på Danish Crown-slagterier

En omfattende test blandt Danish Crowns medarbejdere har konstateret to tilfælde af coronvirus.

Foto: Katinka Hustad/Ritzau Scanpix

Danish Crown har igen konstateret coronasmitte blandt andelskoncernens slagteriarbejdere.

Denne gang er der tale om to smittede personer på slagterierne i hhv. Horsens og Sæby.

Det oplyser Danish Crown i en pressemeddelelse.

Fredag blev over 3.000 medarbejdere på slagterierne i Horsens, Ringsted, Sæby, Skærbæk og Rønne testet, og blandt dem var to medarbejdere altså positive for coronavirus.

"Resultatet er desværre ikke nogen overraskelse med det stigende smittetryk, vi generelt ser i befolkningen lige nu. Vi har nu benhårdt fokus på at få slået en ring omkring de to medarbejdere ved at bede deres kontaktpersoner både privat og på arbejdspladsen om gå i selvisolation og lade sig teste efter myndighedernes anbefalinger," siger Per Laursen, der er produktionsdirektør i Danish Crown Pork, i meddelelsen.

Den smittede medarbejder i Horsens har ikke haft kontakt med den medarbejder, der blev konstateret smittet for en uge siden, da de arbejder i to forskellige afdelinger.

Danish Crown oplyser, at koncerne er i kontakt med myndighederne for at afklare, hvorvidt der skal testes bredt blandt medarbejderne på slagterierne i Sæby og Horsens i den kommende uge.

Mere fra AgriWatch

DLG er klar til at levere non-gm soja igen

Efter to måneders afbrudt forsyning, er det lykkedes grovvarekoncernen at få fat i partier, så der igen kan leveres non-gm soja til mælkeproducenterne. Priserne vil dog være højere, melder vicekoncerndirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch