AgriWatch

Coronaperiode øger onlinesalg hos Danish Agro

Tiden under coronavirus har betydet en fremgang for Danish Agros webshop. Transaktionerne er steget over 50 pct. på tre måneder på grovvareselskabets shop.

Foto: Danish Agro / PR

Coronakrisen har øget salget hos Danish Agro, når det kommer til grovvarekoncernens webshop.

Fra begyndelsen af januar til midten af marts havde webshoppen 50 pct. flere transaktioner i forhold til perioden året før. Og det er forsat siden, skriver Danish Agro i en pressemeddelelse.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

"Fra midt i marts og en måned frem oplevede vi en stigning i antallet af transaktioner på hele 107 procent i forhold til samme periode sidste år, så tallene taler et tydeligt sprog i forhold til, at den generelle stigning før corona blev voldsomt forstærket i tiden efter, at corona lukkede landet ned, " siger Michael Kruse, der er Kædechef for Danish Agro Shoppen og 21 fysiske butikker.

Shoppen fik flere, nye kunder fra storbyerne, skriver Danish Agro. Det er blandt andet produkter som musefælder, kattegrus og kattemad, der var blandt de foretrukne valg hos onlineshopperne hos Danish Agro.

Store traktorbrands vil vinde markedsandele i Danmark

Danish Agro-boss indlemmet i tysk grovvareselskabs bestyrelse

Danish Agro om sojaalliance: Brancher skal stå sammen og tale med en stemme

Mere fra AgriWatch

Ukrainsk minister forventer først ny kornaftale i 11. time

Det bliver først lige op til deadline, hvis en central aftale om transporten af millioner af ton Ukrainsk korn gennem Sortehavet skal forlænges, vurderer ukrainsk minister. ”Det kan blive meget svært at få noget til at fungere i praksis, hvis der ikke er en aftale,” vurderer dansk direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch