AgriWatch

Danish Crown fastholder prisen på slagtegrise: 100.000 grise udsættes grundet corona

Den danske slagterikoncern Danish Crown vil for uge 37 holde noteringen uændret for både slagtegrise og søer. (Opdateret.)

Foto: PR-foto Danish Crown

Prisen på slagtegrise fastholdes i uge 37 af slagterikoncernen Danish Crown. Dog stiger prisen på søer med 20 øre. Prisen er 10,80 kr. per kg. slagtegris og 5,60 kr. per kg. so.

Der er fortsat en lav aktivitet på det europæiske marked for fersk grisekød, og det er særligt den sydlige halvdel af Europa, der er ligger langt fra det normale, skriver Danish Crown i en markedsberetning.
 
"Befolkningen i Sydeuropa er langt mere usikre på fremtiden, end vi er i Nordeuropa. Den usikkerhed rammer forbruget på alt fra biler over tøj til fødevarer. De skal selvfølgelig stadig have noget at spise hver dag, men de køber billigere varer, går efter tilbuddene og forbruger i det hele taget langt mindre end for et år siden," fortæller Lars Albertsen, der er global salgsdirektør i Danish Crown Pork, i markedsberetningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch