AgriWatch

Danish Crown fastholder prisen på slagtegrise: 100.000 grise udsættes grundet corona

Den danske slagterikoncern Danish Crown vil for uge 37 holde noteringen uændret for både slagtegrise og søer. (Opdateret.)

Foto: PR-foto Danish Crown

Prisen på slagtegrise fastholdes i uge 37 af slagterikoncernen Danish Crown. Dog stiger prisen på søer med 20 øre. Prisen er 10,80 kr. per kg. slagtegris og 5,60 kr. per kg. so.

Der er fortsat en lav aktivitet på det europæiske marked for fersk grisekød, og det er særligt den sydlige halvdel af Europa, der er ligger langt fra det normale, skriver Danish Crown i en markedsberetning.
 
"Befolkningen i Sydeuropa er langt mere usikre på fremtiden, end vi er i Nordeuropa. Den usikkerhed rammer forbruget på alt fra biler over tøj til fødevarer. De skal selvfølgelig stadig have noget at spise hver dag, men de køber billigere varer, går efter tilbuddene og forbruger i det hele taget langt mindre end for et år siden," fortæller Lars Albertsen, der er global salgsdirektør i Danish Crown Pork, i markedsberetningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

To store kartoffelselskaber vil fusionere

Kartoffelmelsfabrikkerne AKM og AKS vil fusionere i et selskab for at fremtidssikre virksomhederne med optimeringer og synergi-gevinster. Forslager sendes til afstemning blandt andelshaverne i februar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch