AgriWatch

Andelshavere i Danish Crown og Arla kan blive ramt af nyt EU-direktiv

Andelshaverne i Arla og Danish Crown kommer ikke til at få samme beskyttelse, som resten af branchen, selvom nyt EU-direktivet netop skal beskytte bl.a. landmændene. Det vurderer chef for handel og marked i Landbrug & Fødevarer.

Jan Toft Nørgaard, formand for Arla, fotograferet ved køerne på sin gård ved Skærbæk. | Foto: Jens Hartmann/Ritzau Scanpix

Andelshavere i Danish Crown og Arla kan blive ramt af nye EU-regler, kaldet UTP-direktivet, der ellers bliver etableret for at sikre en mere retfærdig handelspraksis og behandling af små og mellemstore virksomheder.

Det vurderer Kenneth Lindharth Madsen, der er chef for handel og marked i L&F.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch