Danish Crown-slagterier vil igen køre på fuldt blus mandag

Kapaciteten skal udnyttes til fulde fra mandag for Danish Crown Beef, som forventer, at restauranterne snart åbner igen.
Foto: PR/Danish Crown
Foto: PR/Danish Crown

Nedlukningen af Danmark tvang Danish Crown Beef til at nedjustere antallet af slagtninger, men fra næste uge vil kødkoncernens slagterier igen køre på fuldt blus.

Kreaturslagterierne i Holsted og Aalborg vil således øge slagtningen til den maksimale kapacitet fra de 80-85 pct., som slagterierne har kørt på de seneste uger, skriver Landbrugsavisen.

"Nu har vi et håb om, at den danske regering og de øvrige lande stille og roligt løsner grebet om de brancher, der har været lukket ned. Der vil jeg ikke komme bagefter med at kunne forsyne, når de åbner. Derfor går vi op på fuld slagtning, så vi har masser af danske varer på hylderne", siger Finn Klostermann, adm. direktør i Danish Crown Beef.

Alt taget i betragtning, vurderer Finn Klostermann, at situationen er gået godt, og salget af hakket kød har ligget langt over indeks 100.

Kreaturnoteringen har taget flere dyk over de seneste måneder som følge af nedlukningen af restauranter og hoteller samt aflysninger af bryllupper og konfirmationer.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også