Arla henter ny dansk direktør fra Carlsberg

Arla Foods henter ny direktør fra Carlsberg, som skal stå i spidsen for den danske forretning.
Foto: Arla PR-foto
Foto: Arla PR-foto

Helle Petersen bliver ny landedirektør for Arla Danmark fra d. 20. april 2020. Hun afløser Jakob Bernhard Knudsen, der i stedet bliver kommerciel ansvarlig for Arlas europæiske forretning. Det oplyser mejerikoncernen i en pressemeddelelse.

Helle Petersen kommer fra en 25 år lang karriere i Carlsberg, hvor hun senest har stået i spidsen for bryggeriets forretning i Kroatien, ifølge hendes Linkedin. Hun har tidligere arbejdet som global marketingdirektør for Tuborg og har været udstationeret i udlandet i mere end 13 år.

"Jeg glæder mig meget over, at Helle nu kommer til Arla. Hun er en erfaren leder med imponerende resultater over en lang række forskellige markeder, regioner, brands og forretningsområder. Arla Danmark er en central del af vores forretning og spiller en nøglerolle i forhold til innovation for både brands og kunder," udtaler Peter Giørtz-Carlsen, direktør for Arla i Europa, i pressemeddelelsen.

Helle Petersen, der desuden bliver en del af det europæiske lederteam, ser et "utroligt stort" potentiale i Arla Foods.

"Det er et stort privilegium at få mulighed for at stå i spidsen for Arla Danmark og arbejde med virksomhedens ikoniske brands. [...] Vi skal i fællesskab løfte vores brands, bygge endnu bedre forbindelser til vores kunder og dermed realisere Arlas potentiale i Danmark,” udtaler Helle Petersen i meddelelsen.

Helle Petersen er uddannet i økonomi fra Syddansk Universitet og har en mastergrad i økonomi og business administration fra Odense Universitet, fremgår det.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også