AgriWatch

Danish Agro henter ny koncerndirektør

Danish Agro har ændret i koncernledelsen og udpeget nye direktører for to af koncernens seks divisioner (Opdateret)

Foto: PR-foto Danish Agro

Michael Stevns bliver ny koncerndirektør i Danish Agro-koncernen med ansvar for Agribusiness Support-division, hvor han tiltråder senest 1. maj.

Han kommer fra en stilling som adm. direktør i Danmarks Jægerforbund.

Det skriver Danish Agro i en pressemeddelelse.

"Jeg er helt sikker på, at vi med Michaels kompetencer og erfaring kan videreføre den stærke udvikling, vi har haft i vores support-aktiviteter gennem de senere år," siger koncernchef i Danish Agro koncernen, Henning Haahr, i meddelelsen.

Henrik Stilund (tv.) og Michael Stevns (th.) | Foto: Danish Agro
Henrik Stilund (tv.) og Michael Stevns (th.) | Foto: Danish Agro

Michael Stevns bliver ansvarlig for koncernens Agribusiness Support-division, der håndterer og koordinerer indkøb, såsædsforædling, energiprodukter med videre. Han kommer til grovvarekoncernen med en fortid i Landbrug & Fødevarer, Arla og Mejeriforeningen.

Samtidig bliver Henrik Stilund, koncerndirektør i Danish Agro og medlem af koncernledelsen, nu ansvarlig for Danish Agro koncernens internationale grovvareaktiviteter i divisionen Agribusiness International, hvor han hidtil har været en del af direktionen som driftsdirektør.

Henrik Stilund har arbejdet i Danish Agro koncernen siden 2002. Udover det nye direktøransvar for koncernens internationale grovvareaktiviteter er Henrik Stilund også koncernansvarlig for risikostyring, afgrøde- og råvarehandel samt Scanfedt og Scanola.

Ændringerne sker på baggrund af Søren Rathckes fratrædelse som adm. direktør i Hedegaard A/S, hvor han således også udtræder af Danish Agro koncernens koncernledelse.

Danish Agro-chef ville gerne have beholdt frasolgte afdelinger

Danish Agro køber Hedegaard og skifter ud i ledelsen

Danish Agro vil opkøbe flere digitale startups i 2020 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch