AgriWatch

Politiet sigter afdød hovedmistænkts familiemedlem for mandatsvig

Sagen om mandatsvig i Næsbjerg Foderstofforening var egentlig lagt på hylden af Vestjyllands Andel efter den hovedmistænktes død, men nu sigter politiet et familiemedlem til den hovedmistænkte.

En medarbejder i det tidligere Næsbjerg Foderstofforening blev sigtet for mandatsvig for over en mio. kr. tilbage i 2016, men efter sin død i februar 2019, har Syd- og Sønderjyllands Politi nu sigtet et familiemedlem til den hovedmistænkte.

Det skriver JydskeVestkysten.

Næsbjerg Foderstofforening ophørte i 2017 og blev lagt sammen med Vestjyllands Andel. Den nye drejning i sagen kommer bag på formand i Vestjyllands Andel, Leif Hauberg.

"Manden er død. Vi ville ikke forfølge sagen mere," siger Leif Hauberg til JydskeVestkysten.

Politiet vil ikke oplyse, hvilket familiemedlem der er tale om, men sagen drejer sig om varer for 200.000 kr., som den sigtede har taget uden betaling.

Sagro investerer fem millioner kroner årligt i digitalisering

Her er 10 af årets mest opsigtsvækkende jobskift

Kinesisk import af svinekød er steget 150 pct. på et år 

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch