AgriWatch

Jais Valeur bliver formand for Danish Crown Beef

Slagterikoncernen laver ændringer i bestyrelsen for Danish Crown Beef, så Danish Crowns adm. direktør er født formand for bestyrelsen, mens formanden for Kreaturforum er næstformand.

Foto: Tobias Nicolai/Ritzau Scanpix

Det bliver med Jais Valeur i spidsen og Karsten Willumsen som næstformand, at Danish Crown Beef får sin fremtidige bestyrelsen.

Det sker efter , at Danish Crown har besluttet at ændre rollefordelingen i Danish Crown Beefs bestyrelse, så adm.direktør i Danish Crown som det er tilfældet i Danish Crowns øvrige forretningsenheder er født formand for bestyrelsen, mens formanden for Kreaturforum er næstformand.

Dermed bliver Jais Valeur formand og Karsten Willumsen, der netop er udpeget som formand for Kreaturforum, næstformand.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Gennem de seneste år har vi ensrettet ledelsen af koncernens forretningsenheder med det klare formål at styrke driften af Danish Crown til glæde for vi ejere. Danish Crown Beef er den sidste forretningsenhed, hvor vi foretager denne ændring, og det er vigtigt for mig at understrege, at ejernes indsigt og indflydelse er uændret," siger Danish Crowns formand Erik Bredholt i meddelelsen.

Samtidig oprettes der et nyt ejerudvalg under Kreaturforum, som består af de ni kreaturandelshavere som er valgt til Danish Crowns repræsentantskab, hvor der bliver fokus på ejerservice og udvikling af markedsrettede koncepter.

"Med den her model mener jeg, at vi kan få styrket både den kommercielle side og den service, vi som ejere efterspørger. Vi vil sætte fokus på udvikling af koncepter indenfor bæredygtighed og spisekvalitet, for det er noget af det, der skal til for at sikre fremtiden for danske kvægproducenter," siger Karsten Willumsen, der er formand for Kreaturforum, i meddelelsen.

Ny formand for Kreaturforum udpeget

Udskiftning i Danish Crowns bestyrelse

Forfattere af udskældt oksekødsrapport: Der var transparens 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch