AgriWatch

Danske Svineproducenter om Danish Crowns lånetiltag: Det har vi efterspurgt

Danske Svineproducenter hylder, at Danish Crown har sat 200 mio. kr. til låns for andelshaverne i forbindelse med nye staldbyggeriet. Organisationen påpeger, at tiltaget lever op til, hvad der tidligere er blevet efterspurgt.

Foto: Danske Svineproducenter / PR

Danish Crown vil sætte gang i byggeriet af nye stalde til slagtesvin ved at låne op til 200 mio. kr. til andelshaverne i selskabet. Det tiltag møder ros af interesseorganisationen Danske Svineproducenter, som har efterspurgt handling.

"Vi har efterspurgt, at Danish Crown viste vejen for, hvordan vi skulle booste dansk svineproduktion med antallet af stipladser med løsninger og forslag. Det er de kommet med her, og det kan vi kun imødekomme og glæde os over. Vi håber, det er med til at sætte gang i nye stipladser," siger Kim Heiselberg, der er formand for Danske Svineproducenter, til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch