AgriWatch

Internationalt potentiale fik Vestjyllands Andel til at købe op i Grainit

Iværksættervirksomheden Grainit er inde i en god udvikling. Det vurderer adm. direktør i Vestjyllands Andel, Steen Bitsch, som derfor ser det som en vigtig faktor, at stifterne fortsat ejer majoriteten af selskabet.

Foto: PR-Foto Vestjyllands Andel

Grovvareselskaberne Vestjyllands Andel og Danish Agro fletter ofte fingre, når virksomhederne foretager opkøb i internationale farvande.

Fredag kom det frem, at virksomhederne, der konkurrer på dansk grund, har har gået sammen om at købe sig ind i iværksættervirksomheden Grainit, der laver lagerstyring til landbrug. Den fælles investering skal da også ses i et internationalt lys, fortæller adm. direktør i Vestjyllands Andel, Steen Bitsch, til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch