Proteinindhold er tilbage på niveau i årets høst

Tørken sidste sommer gav et ekstra højt proteinindhold i kornet. DLG's foreløbige analyser af høst 2019 viser langt højere udbytter, mens proteinindholdet er på samme niveau som i 2017
Foto: DLG
Foto: DLG

Den historisk lange tørke i 2018 gav en mindre høst, hvor proteinholdet til gengæld var højere.  Billedet i de foreløbige resultater fra DLG's kornanalyser af høst 2019 er mere tilbage til et normalt niveau.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også