AgriWatch

Andelsselskaber

Danish Crown fastholder svinenotering

Danish Crown fastholder svinenoteringen for den kommende uge. Coronarestriktionerne hjælper ikke på en sløv start på året, siger salgsdirektør. Sonoteringen falder igen.

Avlsselskabs eksport stormer frem

For fire år siden begyndte Vikingdanmark at eksportere kvier ud af landet med stor succes til følge. Omsætningen i det seneste år lød på over 100 mio. kr., og det tal forventes at stige i fremtiden.

Arla udsætter vigtige valg grundet corona

Valget af blandt andet Arlas øverste beslutningsorgan bliver udskudt med et år efter svenske landmænds forslag. De påpeger, at dét at mødes er nødvendigt for den demokratiske proces.

Arla satser på plantedrikke som nyt eksporteventyr

Arla Foods satser på, at plantedrikke skal udvikle sig til et nyt eksporteventyr. Arla har allerede sendt plantedrikke i handlen i Danmark og håber nu på et gennembrud for produkterne i lande som Storbritannien, Tyskland og Sverige.

Arla forventer at styrke britisk forretning efter brexit

Med en fremtid som indebærer tusindvis af ekstra eksportdokumenter og andre brexit-benspænd er der fortsat klare forhåbninger, når det gælder den britiske forretning hos den danske mejerikæmpe. Vi forventer at øge eksporten over tid – også til England, siger koncerndirektør.

Arla vil sælge mejerivarer for milliarder på nettet

Coronakrisen har for alvor kickstartet salget af Arlas varer på nettet, og mejerikoncernen har appetit på meget mere. Salget på nettet skal fordobles på få år, og målet er at blive førende i Europa på onlinesalg af mejerivarer.

TrialBanner_Desktop_Agriwatch.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch